Om oss

FILOSOFI

Med StadionKlinikens helhetsutbud och integrerade modell av medicin, rehab, träning & hälsa kan alla, oavsett mål och inriktning, få den personliga hjälp, snabbt och effektivt och på en och samma plats! Allt som behövs för att nå sina personliga mål inom motion, livsstil, hälsa, träning och idrott.

VARFÖR VÄLJA OSS!
Stort antal ledande specialister från olika områden som samarbetar med fokus på Dig!
De senaste modernaste undersökningsmetoderna för scanning av muskler och leder och svar direkt!
Tester av muskelbalans, kondition, styrka, rörlighet, inre hälsa, mental form
Personliga program och personlig träning med tränare och coacher som hjälper dig nå dina mål,  oavsett inriktning och mål
Coacher som ser till att du får det bästa och mest effektiva omhändertagandet och att att Du kommer rätt
Lokaler i perfekt läge som man trivs i.

BAKGRUND
Vi har levererat resultat sedan 1989. Då öppnades den första av fem anläggningar inom rehab & träning,  Sergel Rehab & Träning på Engelbrektsgatan 23. Med fem olika anläggningar i Stockholm och ett direkt samarbete med bl a läkarklinikerna Sergel City och Sergel Söder (under ledning av legenden Doc, Otto Nordhus) utgjorde vi ett av Stockholms största privata specialistverksamhet.
Nu är vi tillbaka och öppnar med glädje en ny anläggning på absolut bästa adress, StadionKliniken Valhallavägen 117K! Här samlas  olika specialister under ett och samma tak och samarbetar för varje kunds och patient bästa form, hälsa och prestation, oavsett mål och nivå!

ALLA ÄR VÄLKOMNA
StadionKliniken hälsar alla kunder välkomna; privatpersoner, företagskunder, idrottare, förbund, och försäkringskunder! Oavsett ditt mål och och din situation kan du vara säker på att Du står i centrum för oss!

Varmt välkommen,
Thomas Lindell
Grundare och Verksamhetschef.
Fil Mag, Adjunkt och fys-/rehabtcoach
Lindell@stadionkliniken.se

STADIONKLINIKEN – ETT UNIKT HELHETSKONCEPT

1.    Specialistläkare  – Läkare med inriktning på idrottsmedicin, hjärta/kärl, smärta, rehab, allmän medicin

2.    Rehab & massage – Sjukgymnaster, naprapater, massörer

3. Tester & scanning – Med den bästa och senaste undersökningsutrustningen, ” modern Magnetkamera” och metoder fångas olika behov upp samt ger en DIREKT säker anvisning om rätt behandling och träning

4.    Träning – Personlig träning för fitness, rehab, motionsidrott, fysträning, tävling, hälsa och vikt. Inomhus och utomhus på arenor som Stockholms Stadion, Bosön, Gärdet. Kan även bedrivas ute på kundföretag.

5.     Hälsa & vikt – Nutritionister, friskvårdare, viktcoacher, på individnivå och för företag och organisationer.